Kronfly AIRCLUB

aerodrom prejmer

SCOALA DE ZBOR

Zbor de agrement

Pentru a promova aviatia pentru a sustine si dezvolta clubul nostru, asa cum ne-am propus, oferim membrilor nostri sau celor care vor sa incerce zborul, potentiali membrii ai clubului, cateva activitati de zbor cu aeronavele noastre. Pentru inceput:
Pilot de incercare ( Test Flight)
~ 15 min
1 pax
470 ron
Nu esti sigur ca esti potrivit pentru a fi pilot ? Te asteptam la Prejmer sa incerci pilotajul, iti oferim primele informatii despre avioane si aviatie, alaturi de un zbor demonstrativ in care vei putea pentru prima oara sa ai controlul avionului si sa vezi ce vede un pilot. Vom zbura aproximativ 15 minute intr-un avion de 2 locuri.
Zbor de placere (Fun Fly)
~ 30 min
1 pax
540 ron
Cei care nu doresc sa devina piloti pot zbura pentru placerea zborului sau pentru cea a peisajului. Sunt membrii ai clubului nostru care zboara cu noi de placere si nu si-au propus sa devina piloti. Timpul petrecut impreuna cu noi la aerodrom sau in zbor este important pentru ei. Incearca un zbor si poate vei ramane cu noi ! Vom zbura aproximativ 30 minute, intr-un avion de 2 locuri, pe un traseu ales impreuna sau pe unul propus de noi... sunt multe locuri frumoase de vazut in zona Prejmer - Brasov - Bran !
Zbor de placere impreuna cu prietenii
~ 30 min
3 pax
790 ron
Daca nu vrei sa zbori singur poti veni cu unul sau 2 prieteni si impreuna va fi mai distractiv iar costurile se impart intre prieteni ! Vom zbura aproximativ 30 minute, intr-un avion de 4 locuri, pe un traseu ales impreuna sau pe unul propus de noi... sunt multe locuri frumoase de vazut in zona Prejmer - Brasov - Bran !


Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi